ŠEIMOS SUKURTA ŠEIMAI!

Sveiki, mes esame Happeak šeima ir norėtumėme pasidalinti savo mintimis apie tai, kas mes ir kokios mūsų vertybės.

Happeak – tai nėra tiesiog drabužiai, tai nėra tiesiog kažkur, kažkieno sukurti, pagaminti ir pardavinėjami daiktai. Viskas kuriama ir gaminama mūsų šeimos, su meile ir atsidavimu. Kiekvienas audinys, siūlas, detalės yra renkamos mūsų rankomis, kiekvienas gaminys yra nupiešiamas, mūsų komandos ar mūsų šeimos narių. Kiekvienas gaminys yra konstruojamas, matuojamas, išbandomas, perkuriamas ’n’ kartų mūsų ŠEIMOS. Kiekvienas gaminys yra siuvamas mūsų darbuotojų, mūsų siuvėjų, kiekvienas audinys yra sukarpomas, sumatuojamas, susiūnamas, sulankstomas, sudėliojamas, sukabinamas MŪSŲ komandos, kurią taip pat laikome savo ŠEIMA. Kiekviena spalva, tekstūra, etiketės, pakavimas ir visa kita, ko net nesimato yra renkama valandų valandas mūsų pačių. Mūsų vaikai matuojasi ir išbando vaikams skirtus rūbelius, mes – suaugusiųjų, prieš gaminant juos kitiems. Kiekvienas jūsų komentaras ar siūlymas nugula mūsų kūryboje, todėl ir JUS galime vadinti mūsų šeima.

Ir visa tai, bendromis jėgomis kuriame kitoms ŠEIMOMS. ♡

Mes vertiname kiekvieną Happeak šeimos narį ir jo įdėtą darbą. Esame socialiai atsakingi, tiek prieš darbuotojus, tiek stengdamiesi prisidėti prie įvairių socialinių projektų, kuriems galime vienaip ar kitaip padėti: vargingiau gyvenančioms šeimoms, ar susiduriančiomis su ypatingai sunkiais išgyvenimais ligos akivaizdoje, šeimoms, kuriose gimsta vaikučiai stipriai per anksti. Nes mums tai rūpi. Mes auginame savo keturis vaikus ir esame pilni empatijos kiekvienai šeimai, kiekvienam vaikui, kiekvienam… Mūsų pačių patirtys skatina judėti į priekį, daryti ir kurti. Nesame tokie dideli, kad gebėtume padėti visiems, bet tai yra vienas iš tikslų, o kartu ir varomoji jėga.

Taip, mes neturime darbo valandų ar savaitgalių poilsiui, mes net užmiegame ir keliamės su mintimis apie tai, ką darome, ką kuriame, galvojame kaip šiame dideliame pasaulyje išlikti ir augti.. mes neturime galimybių nutikus problemai jos perleisti kitiems, suklydus mums ar mūsų partneriams, atsitikus pandemijai ar nutikus kitiems nesuvaldomiems dalykams, tik mes patys esame atsakingi už viską ir pergyvename bei stengiamės iš visų jėgų už savo ŠEIMĄ, kad visi būtų laimingi, kiek tai mūsų galioje vienokioje ar kitokioje situacijoje.

Mūsų nebūtų be JŪSŲ, todėl mūsų šeimai jūs esate labai svarbūs bei reikalingi. Ačiū visiems, kas esate kartu ir  padedate mums augti ir nesustoti.

Su meile, Happeak ŠEIMA.

Atgal